Vés al contingut principal

Targetes que s’adapten a totes les teves necessitats 

T’ajudem a trobar la millor forma de pagament. 

Quin tipus de targeta necessites? 

Tria una targeta segons les teves preferències per pagar de la manera més còmoda i segura. 

Targetes de dèbit 

Són ideals per a tu si t’agrada tenir el control de les despeses, perquè totes les compres que facis es carregaran al teu compte al moment.  

Targetes de crèdit 

Tria aquesta modalitat si prefereixes disposar de la comoditat d’ajornar les teves despeses. Les compres que facis es carregaran al teu compte a final de mes.  

Cybertargeta

La targeta de prepagament Cybertargeta de Creand és gratuïta i et permet fer compres online des de qualsevol dispositiu i amb total seguretat. 

ACA Master

La targeta de crèdit gratuïta i exclusiva per als socis de l’Automòbil Club d’Andorra. Viatja amb tranquil·litat gràcies a les millors cobertures d’assistència en viatge perquè gaudeixis de l’experiència.

Visa Unicef

Col·labora amb Unicef donant suport als nens soldats alliberats de la República Centreafricana amb la targeta de crèdit solidària Visa Unicef. 

Aprofita aquests descomptes

I descobreix més opcions per agilitzar els pagaments 

Creand Wallet

Oblida’t de l’efectiu i de les targetes.

Si portes el mòbil, llavors portes diners! Perquè amb Creand Wallet pots pagar amb el mòbil i oblidar-te de l’efectiu, de la cartera i de les targetes. 

VIA-T

Paga als peatges sense aturar el vehicle 

Paga sense aturar-te als peatges d’Espanya, França i Portugal amb el dispositiu de VIA-T. I, a més, gaudeix de descomptes exclusius

Resolem els teus dubtes 

La principal diferència entre una targeta de dèbit i una targeta de crèdit és la forma de pagament.

Amb la targeta de dèbit, el pagament es carrega directament en el compte corrent del titular i, per tant les compres es carregaran al saldo que disposes al teu compte. En canvi, la targeta de crèdit et permet comprar i pagar posteriorment, ja que l’import es carregarà al teu compte a principis del mes següent.

Per seguretat l’has d’anul·lar, com més aviat millor o bé accedint a la banca online a l’apartat “Operativa targeta / baixa targeta” o trucant al servei d’atenció al client al (+376) 88 88 88. En cas de robatori, t’aconsellem realitzar la denuncia corresponen a la policia.

Si extreus diners a dèbit, als caixers de Creand o a qualsevol altre caixer d’Andorra, no pagaràs comissió. En canvi, si retires diners a crèdit, sí pagaràs la comissió corresponent a la disposició del crèdit de la targeta.

Per tal d’estar informat de totes les compres que es produeixen amb les teves targetes pots activar les alertes de compres a través de la banca online des de l’opció “Operativa targeta / Alertes”. Rebràs una alerta SMS en les compres realitzades amb la teva targeta que siguin superiors a 60€.

A l’hora de fer compres per Internet és important COMPROVAR que s’està operant en una pàgina segura, per això, has de mirar l’adreça de la web, la qual ha de començar per https:// . Tanmateix, alguns navegadors disposen d’una icona on hi ha un cadenat tancat que informa de que s’està navegant de manera segura.

D’altra banda hi ha dos tipus de comerços:

  • Els adherits als sistemes de pagament: Verified by Visa i MasterCard SecureCode, en aquests casos en realitzar la compra, un cop teclejades les dades habituals (número de targeta, data de caducitat i codi de seguretat de la targeta CVV o CVC) rebràs al teu telèfon mòbil un SMS amb una clau numèrica de 6 posicions que hauràs de teclejar a la pàgina web per autoritzar la compra.
  • La resta de comerços: en realitzar la compra, només heu d’introduir les dades habituals (nombre de targeta, data de caducitat i el codi de seguretat de la targeta CVV o CVC). A les targetes Visa i MasterCard, el CVV o CVC són els últims tres dígits que podreu trobar al revers de la targeta, dins de l’àrea de signatura.

El número secret de la targeta és personal i intransferible i, per a la teva seguretat, no ha de ser comunicat a ningú sota cap circumstància. Ni al fer compres per telèfon, ni per internet i tampoc a Creand, ja que el teu banc mai et demanarà el PIN de la teva targeta.