No facilitis les teves dades personals a través d’enllaços en e-mails, SMS o trucades. Creand no te les demanarà mai. Si tens dubtes, truca al +376 888 888

Vés al contingut principal

TEENS CREAND

Els teus fills tenen entre 12 i 17 anys?

Descobreix tot el que tenim per a ells

Estàs pensant en donar MÉS als teus fills?

Teens Creand t’ofereix accés a un món de productes adaptats a les seves necessitats, perquè comencin a gestionar les finances amb autonomia i seguretat.

 

Dona’ls la independència que consideris que poden tenir i estigues sempre informat del que fan, des de la teva app i moltes més!

Gaudiu junts de Teens Creand!

Targeta Teens

La targeta que estaven somiant. Una targeta de dèbit, vinculada al Compte Teens, que tindran disponible fins a la majoria d’edat (quan el menor compleixi 16 anys, la targeta es pot substituir per la Carnet Jove 16PUNT30). La targeta Teens permet fer compres físiques i online, així com reintegraments a dèbit, i tu sempre rebràs avisos de cada operació al moment.

Coin

Gratuïta

Limits Teens

Límits Teens

Amb un límit reduït de 300 € diaris i mensuals

Salary Min

Reintegraments

Sense comissió en caixers fora d’Andorra (algun caixer pot cobrar la seva pròpia comissió d’ús)

Banca Online Teens

Un nou món al seu abast amb tota la seguretat que tu necessites:

Daily Operational

Consulta

Podran consultar els moviments i el saldo del seu Compte Teens.

Quick

Immediatesa

Podràs controlar al moment els seus pagaments fets amb targeta o a través de Bizum, si aquest servei està activat.

Security

Informació

Només es mostra informació del Compte Teens. Sense accés a altres comptes o estalvis del menor.

Phone

App

Descarregar l’app de Creand Banca Online.

Saber-ne més

Preguntes freqüents

Per poder obrir un Compte Teens, el menor ha de tenir entre 12 i 17 anys. 

Si encara no sou clients de Creand Crèdit Andorrà, tant el menor com el tutor legal (o tutors legals) haureu d’anar a qualsevol oficina del banc i presentar la documentació següent:

 • Passaport o DNI del/s tutor/s legal/s
 • Passaport o DNI del menor

En cas que tant el menor com el tutor ja sigueu clients del banc, el tutor pot obrir el Compte Teens trucant al Servei d’Atenció al client (+376 888 888).

En qualsevol cas, tant el menor com el tutor legal heu de tenir telèfon mòbil.

El titular del compte Teens és el menor.

Aquest compte està pensat perquè el menor aprengui a gestionar els seus diners i vol donar resposta a les seves necessitats del dia a dia. Així, les operacions disponibles en un Compte Teens són: traspassos, transferències i ingressos. Qualsevol altra operació no està permesa en aquest compte. 

Els productes que pot tenir vinculat un Compte Teens són els següents: Banca Online Teens, Targeta Teens i Bizum Teens. En el cas dels menors de més de 16 anys, la Targeta Teens pot ser substituïda per la targeta Carnet Jove 16PUNT30. 

Des de la Banca Online Teens, el menor podrà consultar els moviments del seu Compte Teens i accedir a Bizum Teens, des d’on podrà enviar i rebre diners, si el seu tutor legal ha contractat aquest servei. 

El menor és el titular i usuari de la Targeta Teens.

Els límits estàndards de la Targeta Teens són 300 € diaris i mensuals. El tutor pot incrementar el límit de la targeta.

Sí, la Targeta Teens inclou una assegurança d’assistència en viatge. Podeu consultar-ne el detall fent clic aquí


Entre particulars i pagament en comerços electrònics: 

 • Import màxim per operació: 50 € 
  • Import mínim per operació:
   • Entre particulars: 0,50 € 
   • En comerços electrònics: 0,01 € 
  • Import màxim enviat: 
   • Per dia: 200 € 
   • Per mes: 500 € 
  • Import màxim rebut: 
   • Per dia: 200 € 
   • Per mes: 500 € 
  • Màxim d’operacions rebudes/mes: 60 
  • Màxim de sol·licituds emeses/mes: 60 

Només el tutor legal del menor pot fer l’alta i la baixa de qualsevol dels productes Teens: Compte Teens, Banca online Teens, Targeta Teens i Bizum Teens. 

Els avisos s’activen de manera automàtica tant per al menor com per al tutor, que els rebran als seus respectius telèfons mòbils. 

En el cas de la Targeta Teens, els avisos es rebran per qualsevol pagament que s’hagi fet en comerços físics i online, així com per qualsevol retirada d’efectiu als caixers dins i fora d’Andorra. 

Aquests avisos tenen com a objectiu principal informar tant el menor com el tutor de l’operació indicada, i per això no es poden donar de baixa. 

Amb el número de contracte que apareix al contracte signat i el PIN que has rebut per SMS, només cal que accedeixis a l’opció d’ACTIVAR SERVEI dins de la pantalla d’inici de sessió.

Si necessites ajuda, pots trucar al servei d’atenció telefònica al +376 88 88 88

En cas d’haver contractat el servei de Bizum, el menor ha d’accedir a l’opció de Bizum dins de la Banca Online i activar-la. Fins aquest moment, el servei de Bizum no estarà activat i, per tant, el menor no podrà enviar ni rebre cap Bizum.

Si es vol desactivar el servei de Bizum, és necessari que el tutor ho demani a través del servei d’atenció telefònica al +376 88 88 88.

Sí, els límits de la targeta es poden modificar des de qualsevol de les nostres oficines o trucant al servei d’atenció telefònica al +376 88 88 88.

Per poder recuperar el PIN, serà necessari que el tutor vagi a l’oficina per sol·licitar-lo de nou.

El tutor pot sol·licitar la baixa per pèrdua o robatori des de qualsevol de les nostres oficines o trucant al servei d’atenció telefònica al +376 88 88 88.