No facilitis les teves dades personals a través d’enllaços en e-mails, SMS o trucades. Creand no te les demanarà mai. Si tens dubtes, truca al +376 888 888

Vés al contingut principal

COMPTES

Obrir un compte a Andorra

Troba el que millor s’adapti al teu dia a dia. 

Descobreix un compte per a tu 

Els comptes de Creand estan pensats per a totes les teves necessitats financeres.

Compte Nòmina

Sense comissions de manteniment ni d’administració en domiciliar la teva nòmina. També podràs gaudir de condicions preferents en préstecs i assegurances entre moltes més. Informa-te’n!  

Saber-ne més

Compte Corrent

Un compte pràctic i senzill amb què tindràs accés a tot tipus de consultes i operatives. A més, sempre tindràs disponibles els teus productes i serveis per gestionar-los amb facilitat.  

Saber-ne més

Compte Jove

Aconsegueix un compte corrent a la teva mida, sense comissions amb la targeta Carnet Jove 16PUNT30 o la teva nòmina.

Saber-ne més

Compte Piolet

Amb el compte Piolet ajudem els més petits a estalviar des del primer dia. A més, s’enduran gratis la PIOtargeta, una targeta personalitzada que et permet fer ingressos, amb les mascotes preferides del Club Piolet. 

Saber-ne més

Compte Treballadors Temporals 

Estàs treballant temporalment a Andorra? Amb aquest compte tindràs tots els serveis financers necessaris durant la teva estada, i podràs fer les gestions de manera senzilla. 

Saber-ne més

Per què obrir un compte amb Creand? 

Up/Down

Equip d’experts

Treballem dia rere dia per oferir-te tota l’ajuda que necessitis.

Funds Boutique

Referent en innovació

Som la primera banca digital a Andorra.

Time

Sempre disponibles 

T’oferim diferents canals per resoldre els teus dubtes.

Stock Market

Reconeixement mundial

Pel nostre rigor, professionalitat i responsabilitat en la gestió.

Sense horaris: tu decideixes quan fer els ingressos

Amb Creand tens una àmplia xarxa de caixers, terminals d’ingressos i dispensadors de canvi per fer ingressos i reintegraments les 24 hores del dia. Quan a tu et vagi millor! 

Creand Banca Online

Descarrega l’aplicació Creand Banca Online per consultar i fer les gestions financeres del teu dia a dia com no ho havies fet mai.

Descarrega’t l’app de Creand Banca Online 

Resolem els teus dubtes

Un compte corrent et permet gestionar les finances del teu dia a dia de manera còmoda i senzilla. Podràs fer ingressos o retirar efectiu, domiciliar els teus rebuts (lloguer, mòbil, gimnàs, etc.) o enviar i rebre transferències, entre moltes altres operacions. 

Els documents necessaris per obrir un compte són: 

  • Passaport o document acreditatiu d’identitat vigent. 
  • Permís de treball o sol·licitud en curs (autorització de l’empresa contractant per facilitar una còpia del permís de treball emès per immigració). 
  • Còpia del contracte de treball o certificat laboral emès per l’empresa contractant. 

Els costos associats a un compte consisteixen en la comissió de manteniment i/o comissió d’administració. Pots consultar les comissions aquí.  

Sí. En aquest cas, les altres persones que comparteixin el compte amb tu podran operar i retirar diners sense que tu ho hagis d’autoritzar. 

Sí, sempre que hi hagi una persona major d’edat que actuï com a tutora del compte. Pots contractar un Compte Piolet, més informació aquí.