Vés al contingut principal

solucions

Per a tu i la teva família

A Creand treballem cada dia per oferir-te solucions sempre que ho necessitis.

Un banc pensat per a tu i els teus

Saber que tot anirà bé, poder donar la millor educació als teus fills o conèixer l’estat del teu compte en tot moment. Tenir la certesa que pots comptar amb un grup d’experts et permetrà gaudir dels petits detalls de la vida.

Seguretat i tranquil·litat

La teva seguretat i la de la teva família estan per sobre de tot i t’oferim diferents productes que t’ajudaran a tenir-ho tot sota control. 

Tree

Assegurances de vida 

A Creand serem un suport més quan hagis d’enfrontar-te a situacions adverses.

Doctor

Assegurances de salut 

Cobertures de salut i baixa que s’ajusten perfectament a les teves necessitats i la teva situació actual.

Meet

Totes les possibilitats 

Amb una tramitació molt senzilla i gestió de la teva assegurança a través d’una àmplia xarxa d’oficines.

Tax 1

Un descompte associat a la teva nòmina 

Gaudeix d’un descompte a la prima de l’assegurança durant els primers sis mesos.

Estalvis pel futur

Diferents plans per a una mateixa meta 

A través de productes i eines d’estalvi, podràs anar creant una xarxa de seguretat que et garanteixi tranquil·litat en el futur. Estableix una estructura sòlida per evitar qualsevol imprevist.  

Fes créixer els teus estalvis a poc a poc per gaudir-ne d’aquí a uns anys. Aprofita els avantatges fiscals per deduir les aportacions que realitzis. 

En acabar la vida laboral, és important mantenir el mateix nivell de vida per a la jubilació. Avança’t al que arribarà en el futur i sigues previsor. 

A Creand sabem com n’és d’important preparar el futur dels teus fills. Amb aquests plans podràs estalviar per ajudar-los en els estudis.  

Accedir al meu banc des d’on vulgui

Registra’t a la banca online de Creand i descarrega’t la nostra app per fer gestions i seguir les inversions des d’on tu vulguis. 

Debt

Consulta els moviments dels comptes i de les targetes.

Transfer

Fes transferències nacionals i internacionals. 

Analysis

Accedeix a tota la informació sobre els mercats amb eBroker

Wallet Money

Mantén els teus productes d’inversió al dia amb La meva cartera.

Descarrega’t l’app de Creand Banca Online 

Preguntes freqüents

Pots obrir un compte al teu fill, des del moment del seu naixement sempre que disposis de la documentació pertinent. Ara bé, únicament ho pots fer si ets el tutor legal o un dels pares del nen.
Pel que fa a les responsabilitats del compte, haurà d’haver un representant legal fins que el menor compleixi 18 anys, el qual no podrà utilitzar aquest compte per beneficis propis. Tanmateix, el menor podrà obtenir una targeta, Carnet Jove 16PUNT30, sempre que estigui autoritzada pels seus pares o tutors.

Per seguretat l’has d’anul·lar, com més aviat millor o bé accedint a la banca online a l’apartat “Operativa targeta / baixa targeta” o trucant al servei d’atenció al client al (+376) 88 88 88. En cas de robatori, t’aconsellem realitzar la denuncia corresponen a la policia.

El número secret de la targeta és personal i intransferible i, per a la teva seguretat, no ha de ser comunicat a ningú sota cap circumstància. Ni al fer compres per telèfon, ni per internet i tampoc a Creand, ja que el teu banc mai et demanarà el PIN de la teva targeta.

A l’oficina pots ajustar els límits de les teves targetes de Crèdit i Dèbit de la manera que més s’ajusti a les teves necessitats, podràs incrementar el límit de forma temporal o bé de forma permanent.
Per a la teva comoditat, pots incrementar els límits de dèbit de les teves targetes de manera temporal a través de la banca online, a l’opció “Operativa targetes” de l’apartat “Targetes”.

Si t’interessa demanar una hipoteca hauràs d’informar al banc sobre la teva situació laboral, els ingressos que tens, els justificants de nòmina, la teva vida laboral i també si tens altres immobles o préstecs. A més a més, hauràs de tenir en compte que la quota mensual de la hipoteca no pot superar el 30% dels ingressos nets. Tanmateix, hauràs de comunicar la teva situació familiar i l’edat, ja que el banc no permet que al finalitzar el pagament el titular sobrepassi dels 65 anys.

Independentment d’aquests factors, existeixen altres maneres de refermar la nostra solvència. Per una banda, aportant 2 titulars a la hipoteca, pel fet que suposaria una doble garantia. I per l’altra, incloent a analistes, ja que avalarien el teu compromís per fer front a la hipoteca amb els seus propis bens. Això sí, hauran de tenir ingressos estables o ser lliures de càrregues.

Per finalitzar, hauràs de portar una taxació del immoble que vols hipotecar al banc, el qual sol concedir el 80% del valor de la taxació. A partir d’aquest punt, hauràs de observar si podràs assumir el 20 % restant i les despeses associades a la compra.

Si desitges demanar un crèdit has de consultar-ho amb el teu gestor habitual, ja que totes les operacions de finançament estan subjectes a l’aprovació o denegació per part de l’entitat bancaria.