Vés al contingut principal

Assessorament personalitzat

La importància del seu banquer

Entendre el nostre client és la nostra prioritat.

El banquer, el seu company perfecte

A Creand els nostres clients compten amb el seu propi banquer, un expert professional i especialista per donar resposta a cada necessitat, així com per acompanyar en cada presa de decisions relacionada amb el seu patrimoni.

La relació entre el client i el seu banquer és estreta i propera, basada en la professionalitat i en la confiança. Proporcionem un servei amb el suport d’un equip de banquers personals i especialistes en gestió d’actius d’acord amb els objectius d’inversió dels nostres clients.

El nostre objectiu és mantenir el nostre compromís de qualitat i seguretat, establint relacions perdurables de confiança, interessos i beneficis compartits, creant solucions.

El nostre model de relació

Analysis

Seguiment constant

Oferim a cada client la dedicació que necessita amb reunions periòdiques, presencials o a distància i en qualsevol moment per veure l’evolució de la cartera i del mercat, així com possibles recomanacions.

Attention

Atenció personalitzada

Oferim assessorament especialitzat, a mida de les necessitats de cada client i amb un nombre òptim de clients per assessor que garanteixen la qualitat del servei.

Gold

Assessorament patrimonial

Un equip d’experts amb àmplia experiència en planificació de grans patrimonis per oferir als nostres clients un servei diferencial amb solucions globals adaptades als seus objectius d’inversió.

Document

Informe patrimonial

Cada client compta amb accés web a les seves posicions, així com al seu informe de posició patrimonial.