No facilitis les teves dades personals a través d’enllaços en e-mails, SMS o trucades. Creand no te les demanarà mai. Si tens dubtes, truca al +376 888 888

Vés al contingut principal

Experts en inversió

Serveis de Wealth Management

Un servei d’experiència global amb atenció localitzada.

Private Equity

Alternatives d’inversió complementàries

A Creand posem a disposició dels nostres clients actius de menys correlació amb els mercats financers per diversificar les carteres, si així ho desitgen.

Seleccionem i construïm aliances amb gestories de Private Equity excel·lents i diferenciades per oferir als nostres clients un programa únic i exclusiu de fons de capital risc.

Scale Lab Andorra

Accés a projectes emprenedors amb una tecnologia diferencial

Fons d’inversió pioner a Andorra que inverteix en projectes emprenedors en fase de creixement o desenvolupament que tinguin una base tecnològica en sectors estratègics i un model de negoci validat i escalable. 

Els sectors principals en què inverteix Scale Lab Andorra són: 

  • L’eficiència energètica i la sostenibilitat
  • Les fintech
  • La salut i el benestar, l’oci i els esports
  • La mobilitat

També es tenen en compte empreses d’altres sectors valorant la capacitat de generar un impacte positiu en el desenvolupament econòmic d’Andorra. 

Amb Scale Lab Andorra tindrà accés a propostes innovadores qualificades i també la possibilitat d’invertir directament en projectes. 

Innovation Hub

L’impuls clau per transformar les empreses del país i les start-ups

Projecte innovador per generar i compartir coneixement entre les empreses del país i les start-ups que resolen reptes de manera innovadora, dinàmica i pràctica.  

A Innovation Hub ajudem les empreses del país i les start-ups a trobar-se i així totes dues poden aconseguir una relació win to win amb oportunitats de col·laboració molt útils.

Proposta de valor:

Workers

Crear una comunitat de networking entre empreses del país i start-ups 

World

Identificar els reptes i les necessitats de les empreses del país, així com conèixer les solucions innovadores que les start-ups ofereixen, per a un benefici comú 

Funds Boutique

Crear un ecosistema emprenedor atractiu per a la inversió  

Increase

Generar oportunitats de creixement per al teixit empresarial del país 

Palanquejament

Un servei únic per multiplicar la seva inversió 

A Creand oferim als nostres clients la possibilitat de comptar amb una operativa palanquejada per poder impulsar les seves inversions, així com per diversificar les seves carteres si així ho desitgen.

Podrà diversificar el risc de la seva cartera i optimitzar la rendibilitat sense posar en risc la seva estratègia general d’inversió. 

Servei d’accés a taula de mercats

Servei exclusiu amb accés directe als nostres brokers 

A Creand oferim als nostres clients un espai singular i únic per donar resposta a les necessitats dels clients amb les millors solucions d’inversió. Aquest servei està pensat per a clients amb un perfil inversor més específic i sofisticat que necessita operar amb certa freqüència, així com amb volums altament elevats.