No facilitis les teves dades personals a través d’enllaços en e-mails, SMS o trucades. Creand no te les demanarà mai. Si tens dubtes, truca al +376 888 888

Vés al contingut principal

CREAND DIGITAL

La gestió del teu dia a dia empresarial, on i quan vulguis

Controla les finances del teu negoci des de qualsevol ordinador o dispositiu.

Sense horaris: tu decideixes quan vols fer els ingressos

Amb Creand tens una àmplia xarxa de caixers, terminals d’ingressos i dispensadors de canvi per fer ingressos i reintegraments les 24 hores del dia. Quan a tu et vagi millor!

Gestiona les teves finances fàcilment 

Registra’t a la Banca Online de Creand i descarrega’t la nostra app per fer la teva operativa diària i el seguiment de les teves inversions des del mòbil. 

Debt

Consulta els moviments dels comptes i de les targetes 

Transfer

Fes transferències nacionals i internacionals 

Analysis

Envia i gestiona els fitxers i remeses de la teva empresa o negoci.

Wallet Money

Activa el servei multifirma per a l’operativa online de comptes mancomunats.

Descarrega’t l’app de Creand Banca Online 

El meu gestor

Contacta amb el gestor directament des de l’app a l’apartat «El meu gestor» on podràs intercanviar missatges amb el gestor, podràs demanar cita i podràs fer arribar tota mena de documentació, de manera segura i confidencial.

Rendibilitza els teus diners amb les nostres solucions digitals d’inversió 

eBroker: Inverteix de manera fàcil, visual i intuïtiva 

Des de la teva app Creand Banca Online pots rendibilitzar els teus diners mitjançant renda variable i fons d’inversió. 

Open Architecture

Índexs i cotització 

Consulta els índexs principals i la cotització dels valors que els componen. 

Stock Market

Més de 500 valors 

Inverteix en més de 500 valors espanyols, europeus i nord-americans. 

Exchange

Ordres avançades 

Compra i ven mitjançant ordres avançades: simples, limitades, stop loss, etc. 

Tax 2

Organització de llistats 

Ordena els llistats de valors que componen cada índex per percentatge de pujada o caiguda o volum negociat, per no perdre de vista els que més pugen i baixen a escala nacional i internacional. 

Document Alt

Llistes de fons i valors 

Crea les llistes de fons i valors preferits, els valors que segueixes sempre a la vista, per no perdre oportunitats d’inversió. 

Analysis

Eines especialitzades 

Tota la informació amb les anàlisis tècniques i fonamentals dels nostres especialistes, així com notícies actualitzades dels mercats. 

Merkaat: El teu assessor d’inversions digital

Amb recomanacions de compres i vendes de fons per ajudar-te a rendibilitzar el teu capital de manera personalitzada.  

Open Architecture

Arquitectura oberta

Seleccionem amb cura els fons més adequats per a la teva cartera tenint en compte els nostres millors criteris i analitzant tot tipus de gestores.

Funds Boutique

Fons boutique

La nostra proposta és exclusiva: t’oferim una gran varietat de fons únics, amb una qualitat excel·lent en la gestió. 

Personalized Proposals

Propostes personalitzades 

Et fem recomanacions de compres i vendes adaptant-nos al teu perfil i a les teves necessitats d’inversió

Attention

Tracte humà 

Unim el millor de la tecnologia i de les persones, perquè sabem que el tracte proper i personal continua sent important per a tu. 

Descarrega’t l’app Merkaat i descobreix-ne els avantatges 

Resolem els teus dubtes 

Gràcies a aquesta nova tecnologia, els usuaris de les targetes Contactless Creand estalvien temps i guanyen en comoditat i seguretat. Permet comprar apropant la targeta al terminal del punt de venda (TPV/datàfons) Contactless de l’establiment comercial. 

A Creand som conscients de la necessitat de garantir la seguretat en l’ús de les targetes dels nostres clients, com també al comerç electrònic. 

En conseqüència, les targetes de Creand Visa i Mastercard compten ara amb el servei de Comerç Electrònic Segur, un sistema d’autenticació gratuït que et permetrà fer compres per Internet de forma més segura i evitar possibles fraus en comerços adherits als sistemes de pagament Verified by Visa i Mastercard Secure Code. Davant d’un intent de suplantació d’identitat o robatori, o fins i tot si et roben la targeta, activa el Comerç Electrònic Segur a les targetes. 

Podràs accedir a l’activació del “Servei de Comerç Electrònic Segur (3D Secure)” mitjançant l’opció “Seguretat” que trobaràs al menú de “Targetes”, o bé des del llistat de targetes de l’apartat “Les meves targetes”, accedint a “Opcions” > “Seguretat”. 

Selecciona la targeta, verifica les teves dades personals i el telèfon mòbil i introdueix la coordenada corresponent de la teva targeta de coordenades per finalitzar el procés. Automàticament rebràs un missatge SMS que et permetrà activar el Servei de Comerç Electrònic Segur a la targeta. Repeteix l’operació per a cadascuna de les targetes. 

Ho pots fer mitjançant la Banca Online, bé mitjançant l’app o des del teu ordinador al web de Creand, fent clic a Àrea Clients.  

Només has de seguir aquests passos: 

 1. Descarrega l’aplicació i accedeix amb les mateixes claus de la teva banca online
 1. Desbloqueja el telèfon i acosta’l al terminal TPV per poder fer el pagament  
 1. Introdueix el PIN de la targeta si la compra és superior a 20 €  
 1. Podràs fer fins a 10 compres sense necessitat d’accedir a l’aplicació novament ni connectar-te a Internet. Un cop esgotades les 10 opcions de compra, hauràs de tornar a iniciar sessió a l’app per continuar fent servir Creand Wallet. 

Aplicació disponible per a dispositius Android 4.4 o superior amb tecnologia NFC.

Podràs fer fins a 10 compres sense necessitat d’accedir a l’aplicació novament ni connectar-te a Internet. Un cop esgotades les 10 opcions de compra, hauràs de tornar a iniciar sessió a l’app per continuar fent servir Creand Wallet. 

Per donar-te d’alta a la Banca Online cal ser client de Creand i disposar del contracte de canals. Pots sol·licitar el contracte de canals al teu gestor habitual o a la teva oficina.  

Un cop tinguis el contracte de canals, l’has d’activar mitjançant el servei d’alta de la Banca Online

 1. Introdueix el contracte de canals complementaris i el PIN. 
 1. Selecciona l’usuari i la contrasenya i facilita el telèfon mòbil de contacte. 
 1. Activa el dispositiu de signatura proporcionat des de l’oficina, ja sigui targeta de coordenades, Tokkō o Apptokken. 

Amb el nom d’usuari i la contrasenya seleccionada podràs accedir a la Banca Online

Primers passos 

Un cop t’hagis registrat, ja podràs accedir a la Banca Online per gestionar les teves finances personals. 

 1. Mitjançant el banner lateral, accedeix a Banca Online
 1. Personalitza la teva Banca Online
 1. Gestiona les finances personals des de qualsevol dispositiu mòbil, tauleta o escriptori. 

Gestió d’usuari 

El nom d’usuari i la contrasenya són personals i intransferibles. Per la teva seguretat, no es podrà confirmar cap operació sense la informació específica de la targeta de coordenades o el dispositiu de signatura: Tokko o Apptoken. 

Has fet tots els passos correctament i tens problemes per accedir-hi? 

Si després de donar-te d’alta no pots accedir a la Banca Online, posa’t en contacte amb el nostre Contact Center trucant al +376 88 88 88 o escriu a info@creditandorra.ad

Podràs fer una transferència a qualsevol compte nacional o internacional seguint aquests passos: 

 1. Accedeix a l’operativa des del punt de menú “Comptes”. 
 1. Selecciona “Opcions” del teu compte i després “Nova transferència”. També hi pots accedir des del punt de menú “Nova transferència”, o també mitjançant el botó “Nova transferència” situat al lateral dret. 
 1. Per realitzar una “Nova transferència” hauràs de seleccionar el compte d’origen des del qual vols fer el càrrec, l’ordenant i la destinació de la transferència. Podràs triar si vols fer la transferència entre els teus comptes, a un compte desat com a favorit a la teva agenda o a altres comptes nacionals o internacionals. Completa també el nom del beneficiari, el concepte, l’import que vols transferir i la divisa de la transacció. Selecciona si les despeses de l’operació són a càrrec del beneficiari o de l’ordenant o si seran compartides. I, finalment, si vols que la transferència es faci periòdicament, selecciona la freqüència i a partir de quina data serà efectiva. 
 1. A la pantalla de confirmació podràs revisar i corregir les dades de la transferència. En cas que les dades siguin correctes, completa l’operació de manera segura mitjançant la targeta de coordenades o el dispositiu de signatura. 
 1. Un cop confirmada l’operació, podràs consultar el resum, afegir-la com a favorita per repetir en futures ocasions i avisar el beneficiari via SMS o correu electrònic. També podràs descarregar el justificant de l’operació. 

Tens cap dubte? 

Si ens vols fer alguna pregunta o necessites més informació, posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem.