Vés al contingut principal

Creand Digital 

El teu banc, on i quan el necessitis 

Descobreix tot allò que t’ofereix la Banca Online de Creand. 

Gestiona les teves finances fàcilment 

Registra’t a la Banca Online de Creand i descarrega’t la nostra app per fer la teva operativa diària i el seguiment de les teves inversions des del mòbil. 

Debt

Consulta els moviments dels comptes i de les targetes 

Transfer

Fes transferències nacionals i internacionals 

Analysis

Gestiona els teus rebuts 

Wallet Money

Mantén els teus productes d’inversió al dia amb La meva cartera 

Phone

Accedeix a tota la informació sobre els mercats amb eBroker 

Descarrega’t l’app de Creand Banca Online 

Cybertargeta 

La targeta de prepagament Cybertargeta Creand és gratuïta i et permet fer compres online des de qualsevol dispositiu i amb total seguretat. 

Vols oblidar-te de l’efectiu i de les targetes? 

Amb el servei de Creand Wallet pots pagar directament amb el mòbil com si fos una de les teves targetes. Així de fàcil! 

Descarrega’t l’app Creand Wallet 

Aplicació disponible per a dispositius Android 4.4 o superior amb tecnologia NFC. 

Rendibilitza els teus diners amb les nostres solucions digitals d’inversió 

eBroker: Inverteix de manera fàcil, visual i intuïtiva 

Des de la teva app Creand Banca Online pots rendibilitzar els teus diners mitjançant renda variable i fons d’inversió. 

Open Architecture

Índexs i cotització 

Consulta els índexs principals i la cotització dels valors que els componen. 

Stock Market

Més de 500 valors 

Inverteix en més de 500 valors espanyols, europeus i nord-americans. 

Exchange

Ordres avançades 

Compra i ven mitjançant ordres avançades: simples, limitades, stop loss, etc. 

Tax 2

Organització de llistats 

Ordena els llistats de valors que componen cada índex per percentatge de pujada o caiguda o volum negociat, per no perdre de vista els que més pugen i baixen a escala nacional i internacional. 

Document Alt

Llistes de fons i valors 

Crea les llistes de fons i valors preferits, els valors que segueixes sempre a la vista, per no perdre oportunitats d’inversió. 

Analysis

Eines especialitzades 

Tota la informació amb les anàlisis tècniques i fonamentals dels nostres especialistes, així com notícies actualitzades dels mercats. 

Merkaat: El teu assessor d’inversions digital

Amb recomanacions de compres i vendes de fons per ajudar-te a rendibilitzar el teu capital de manera personalitzada.  

Open Architecture

Arquitectura oberta

Seleccionem amb cura els fons més adequats per a la teva cartera tenint en compte els nostres millors criteris i analitzant tot tipus de gestores.

Funds Boutique

Fons boutique

La nostra proposta és exclusiva: t’oferim una gran varietat de fons únics, amb una qualitat excel·lent en la gestió. 

Personalized Proposals

Propostes personalitzades 

Et fem recomanacions de compres i vendes adaptant-nos al teu perfil i a les teves necessitats d’inversió

Attention

Tracte humà 

Unim el millor de la tecnologia i de les persones, perquè sabem que el tracte proper i personal continua sent important per a tu. 

Descarrega’t l’app Merkaat i descobreix-ne els avantatges 

Vols saber com pots operar online sense riscos? 

Tingues en compte les nostres recomanacions. 

Resolem els teus dubtes 

Per accedir a la banca online, cal que siguis client de Creand per a què disposis d’un contracte de canals complementaris. Per sol·licitar-lo hauràs de contactar amb el teu gestor habitual o bé pots trucar al servei d’atenció al client (+376) 88 88 88.​

Per accedir a la banca online has de d’introduir el número de referència i el número PIN. Tots dos se’t van lliurar en el moment en què vas formalitzar el contracte. ​

El número de referència apareix a la part superior impresa del contracte de canals complementaris i el número PIN es va lliurar per separat en un full al moment de la contractació.

Validar les teves dades et facilita immediatesa i comoditat a l’hora de realitzar tràmits. A més a més, et proporcionarà seguretat, ja que és una manera de verificar la teva identitat.​

Per validar les teves dades personals cal que  accedeixis a la Banca online i facis click sobre l’opció “dades personals” del teu perfil.

Pots accedir a la teva correspondència bancaria des de l’apartat “Correspondència” de l’àrea personal de la banca online. ​

Aquí, trobaràs tots els teus documents de correspondència ordenats per data de recepció (del més nou al més antic). En fer clic sobre els documents s’obrirà el PDF corresponent

A Creand li oferim una àmplia xarxa de canals  com oficines,  banca en línia,  el servei d’atenció telefònica i caixers per poder gestionar totes les seves operacions. Veure taula d’operacions

Gràcies a aquesta nova tecnologia, els usuaris de les targetes Contactless Creand estalvien temps i guanyen en comoditat i seguretat. Permet comprar apropant la targeta al terminal del punt de venda (TPV/datàfons) Contactless de l’establiment comercial. 

A Creand som conscients de la necessitat de garantir la seguretat en l’ús de les targetes dels nostres clients, com també al comerç electrònic.

En conseqüència, les targetes de Creand Visa i Mastercard compten ara amb el servei de Comerç Electrònic Segur, un sistema d’autenticació gratuït que et permetrà fer compres per Internet de forma més segura i evitar possibles fraus en comerços adherits als sistemes de pagament Verified by Visa i Mastercard Secure Code. Davant d’un intent de suplantació d’identitat o robatori, o fins i tot si et roben la targeta, activa el Comerç Electrònic Segur a les targetes.

Podràs accedir a l’activació del “Servei de Comerç Electrònic Segur (3D Secure)” mitjançant l’opció “Seguretat” que trobaràs al menú de “Targetes”, o bé des del llistat de targetes de l’apartat “Les meves targetes”, accedint a “Opcions” > “Seguretat”.

Selecciona la targeta, verifica les teves dades personals i el telèfon mòbil i introdueix la coordenada corresponent de la teva targeta de coordenades per finalitzar el procés. Automàticament rebràs un missatge SMS que et permetrà activar el Servei de Comerç Electrònic Segur a la targeta. Repeteix l’operació per a cadascuna de les targetes.

Ho pots fer mitjançant la Banca Online, bé mitjançant l’app o des del teu ordinador al web de Creand, fent clic a Àrea Clients.

Per donar-te d’alta a la Banca Online cal ser client de Creand i disposar del contracte de canals. Pots sol·licitar el contracte de canals al teu gestor habitual o a la teva oficina.

Un cop tinguis el contracte de canals, l’has d’activar mitjançant el servei d’alta de la Banca Online.

 1. Introdueix el contracte de canals complementaris i el PIN.
 2. Selecciona l’usuari i la contrasenya i facilita el telèfon mòbil de contacte.
 3. Activa el dispositiu de signatura proporcionat des de l’oficina, ja sigui targeta de coordenades, Tokkō o Apptokken.

Amb el nom d’usuari i la contrasenya seleccionada podràs accedir a la Banca Online.

Primers passos
Un cop t’hagis registrat, ja podràs accedir a la Banca Online per gestionar les teves finances personals.

 1. Mitjançant el banner lateral, accedeix a Banca Online.
 2. Personalitza la teva Banca Online.
 3. Gestiona les finances personals des de qualsevol dispositiu mòbil, tauleta o escriptori.

Gestió d’usuari
El nom d’usuari i la contrasenya són personals i intransferibles. Per la teva seguretat, no es podrà confirmar cap operació sense la informació específica de la targeta de coordenades o el dispositiu de signatura: Tokko o Apptoken.

Has fet tots els passos correctament i tens problemes per accedir-hi?

Si després de donar-te d’alta no pots accedir a la Banca Online, posa’t en contacte amb el nostre Contact Center trucant al +376 88 88 88 o escriu a info@creand.ad

Podràs fer una transferència a qualsevol compte nacional o internacional seguint aquests passos:

 1. Accedeix a l’operativa des del punt de menú “Comptes”.
 2. Selecciona “Opcions” del teu compte i després “Nova transferència”. També hi pots accedir des del punt de menú “Nova transferència”, o també mitjançant el botó “Nova transferència” situat al lateral dret.
 3. Per realitzar una “Nova transferència” hauràs de seleccionar el compte d’origen des del qual vols fer el càrrec, l’ordenant i la destinació de la transferència. Podràs triar si vols fer la transferència entre els teus comptes, a un compte desat com a favorit a la teva agenda o a altres comptes nacionals o internacionals. Completa també el nom del beneficiari, el concepte, l’import que vols transferir i la divisa de la transacció. Selecciona si les despeses de l’operació són a càrrec del beneficiari o de l’ordenant o si seran compartides. I, finalment, si vols que la transferència es faci periòdicament, selecciona la freqüència i a partir de quina data serà efectiva.
 4. A la pantalla de confirmació podràs revisar i corregir les dades de la transferència. En cas que les dades siguin correctes, completa l’operació de manera segura mitjançant la targeta de coordenades o el dispositiu de signatura.
 5. Un cop confirmada l’operació, podràs consultar el resum, afegir-la com a favorita per repetir en futures ocasions i avisar el beneficiari via SMS o correu electrònic. També podràs descarregar el justificant de l’operació.

Coneix totes les operacions que pots realitzar a través dels canals complementaris