No facilitis les teves dades personals a través d’enllaços en e-mails, SMS o trucades. Creand no te les demanarà mai. Si tens dubtes, truca al +376 888 888

Vés al contingut principal

Experts en inversió

Nosaltres

L’ajudem a gestionar, protegir i fer créixer el seu patrimoni.

La nostra essència 

A Creand Crèdit Andorrà​ oferim un servei de banca privada internacional basat en l’assessorament com a principi clau. 

Satisfem les expectatives dels nostres clients amb serveis boutique, i amb el suport de l’experiència, el lideratge i el coneixement del mercat financer internacional.  

Combinem els recursos i les capacitats d’una gran entitat amb presència internacional per oferir un servei de qualitat amb una orientació clara al client. 

Ens basem en el compromís inequívoc d’establir una relació de confiança a llarg termini amb els nostres clients. 

 

Experts en inversió 

Som experts en banca privada internacional i en gestió de patrimonis. Ens avala una trajectòria sòlida i més de setanta anys d’experiència gestionant les inversions dels nostres clients. 

Oferim serveis i productes especialitzats en assessorament, custòdia, gestió de carteres i gestió de fons i SICAV per a: 

  • Inversors particulars 
  • Clients de banca privada o grans patrimonis 
  • Newcomers 

El nostre servei es basa en un model d’arquitectura oberta, especialitzat i flexible. 

Gràcies a les capacitats del grup, comptem amb presència a Andorra, Espanya, Luxemburg i els Estats Units (Miami). 

Equip

A Creand disposem d’un equip de professionals amb àmplia trajectòria a Banca Privada i comptem amb més de 70 anys d’experiència en la gestió de patrimonis.

 

Banquers orientats a una cultura de servei i amb la formació i la informació necessària per oferir un assessorament de qualitat i personalitzat.  

El nostre model de gestió 

Prioritzem la preservació i la protecció del patrimoni cercant resultats estables a curt termini i rendibles al llarg del temps. 

Attention

Personalització i flexibilitat 

Apliquem una filosofia de gestió preparada per adaptar-se als complexos entorns de mercat i a les necessitats individuals de cada client. 

Account

Protecció del patrimoni 

Seguim mètodes rigorosos d’anàlisi i d’inversió i apliquem criteris de prudència a l’hora d’assessorar i de prendre decisions amb els nostres clients.  

Grow

Equips especialitzats amb atenció multidisciplinar 

Com que el banquer és el seu únic interlocutor, un equip d’especialistes s’implicarà donant resposta clara i transparent a totes les necessitats patrimonials. 

Personalized Proposals

Esquema de comissions basat en resultats 

Aportem valor real al patrimoni dels nostres clients oferint un esquema de comissions basat en resultats. 

La solidesa d’un gran grup 

Més de 70 anys d’experiència en banca privada ens avalen

Increase

Creand en dades  

Open Architecture

Informe anual  

Saber-ne més
Document

Reconeixements 

Stock Market

Presència internacional 

Per què Creand Crèdit Andorrà​? 

Number One

Experiència de més de setanta anys en la gestió de patrimonis 

Apostant per l’excel·lència en el servei, treballem dia a dia per continuar sent referents amb solucions a mida de les necessitats dels nostres clients i dels objectius esperats. 

Number Two

Equips especialitzats  

Professionals compromesos i qualificats, especialitzats en els diferents àmbits que aporten valor a la gestió integral del patrimoni dels nostres clients.  

Number Three

Arquitectura oberta guiada 

Accés a una àmplia gamma de productes i serveis d’inversió, tant propis com de tercers, del mercat nacional i internacional.  

Number Four

Personalització  

Fomentem l’especialització en productes i serveis que busquen incrementar la diferenciació i generar valor al patrimoni de cada client.  

Number Five

Aliances estratègiques per a la generació de valor 

Creem i enfortim aliances amb partners clau i estratègics per incrementar la generació de valor i oferir expertesa de qualitat. 

Number Six

Model de gestió únic, adaptable i personalitzat  

Basem el nostre model en la preservació i en la protecció del patrimoni dels nostres clients, amb solucions d’inversió de valor únic, estables i rendibles. 

Number Seven

Digitalització del negoci 

Impulsem la digitalització dels serveis i dels productes, així com dels processos interns, oferint als nostres clients una banca propera, experta, segura i pionera.  

Number Eight

Sostenibilitat i compromís social 

Banca compromesa i responsable orientada a generar noves iniciatives de valor per als clients i per al conjunt de la societat, amb criteris de negoci socials i mediambientals. 

Number Nine

Solidesa d’un gran grup amb presència internacional 

Grup financer sòlid, pioner i referent a Andorra i en places financeres com Espanya, Luxemburg, Miami (EUA), Mèxic i Panamà.  

Number Ten

Reconeixement: premis

Gràcies a un compromís inequívoc envers el client i una vocació pròpia d’oferir un servei especial i personal, els reconeixements ens avalen.