No facilitis les teves dades personals a través d’enllaços en e-mails, SMS o trucades. Creand no te les demanarà mai. Si tens dubtes, truca al +376 888 888

Vés al contingut principal

assegurances de les targetes

Assegurança d’assistència en viatge 

Viatja fora d’Andorra o del teu país de residència amb la tranquil·litat d’estar protegit. 

Què cal fer en cas de sinistre? 

Abans de realitzar qualsevol despesa, has de rebre autorització per part de l’assegurador, seguint al peu de la lletra les indicacions rebudes en gestió telefònica. El pagament de les indemnitzacions es realitza després de l’autorització i després de presentar els justificants corresponents dels reemborsaments efectuats. En els casos de despeses mèdiques, farmacèutiques o hospitalàries s’haurà de presentar el corresponent certificat mèdic i factures mèdiques homologades. 

En cas de produir-se el sinistre (com més aviat millor) i en cas de patir un atracament en un caixer amb furt dels diners extrets (en un termini màxim de 2 hores), truca al telèfon d’assistència (+34) 934 858 516 abans de realitzar qualsevol gestió o despesa. I en cas de patir un atracament en un caixer amb furt dels diners retirats i de la targeta de crèdit, truca també al telèfon d’assistència (+34) 934 585 516. Després, truca al telèfon (+376) 888 888 per comunicar el robatori i donar de baixa la targeta. 

Exclusions

Queden excloses d’aquestes cobertures les lesions o morts produïdes per: 

  • Esports o activitats d’alt risc. 
  • Competicions, entrenaments o proves i/o apostes. 
  • Consum de drogues o medicaments sense recepta. 
  • Malalties cròniques anteriors a l’inici del viatge. 
  • Intents de suïcidi. 

Condicions d’aquesta assegurança 

Debito

Targetes a les quals s’aplica 

Aquesta assegurança està inclosa a totes les targetes, excepte la Cybertargeta i l’ACA Master. 

Manager

Assegurats 

Figurarà com a assegurat la persona física o jurídica titular del compte de càrrec de l’ús de qualsevol de les targetes emeses per Creand, llevat de les esmentades prèviament. 

Quick

Durada de l’assegurança 

L’assegurança estarà vigent des de la contractació de la targeta emesa pel banc i estarà lligada a la seva vigència, i serà prorrogable anualment. 

Online Payment

Àmbit territorial 

La cobertura de l’assegurança s’aplica a qualsevol part del món. 

Tens cap dubte? 

En cas de pèrdua o robatori de la targeta, truca immediatament al telèfon +376 888 888. Per donar-la de baixa, ves a qualsevol oficina de Creand i posa la denúncia a la policia. 

En cas de requerir assistència en viatge per malaltia, accident, sinistre o atracament en un caixer, contacta amb nosaltres al +34 934 858 516 com més aviat millor i t’indicarem els passos a seguir.