No facilitis les teves dades personals a través d’enllaços en e-mails, SMS o trucades. Creand no te les demanarà mai. Si tens dubtes, truca al +376 888 888

Vés al contingut principal

Assegurances de les targetes

Assegurança de vida amb complement d’accidents

Una assegurança de vida que t’acompanya sempre en contractar qualsevol de les targetes de Creand. 

Cobertures

Account

Indemnitzacions per mort per qualsevol motiu, entre 600€ i 1.200€. 

Transfer

Reemborsament de la quantitat equivalent a l’import total de les factures carregades a la targeta per a compres realitzades durant els 12 mesos anteriors a la data de l’accident. Les indemnitzacions màximes varien, segons el tipus de targeta, entre els 6.000€ i els 12.000€. 

Fund

Indemnitzacions entre 90.000€ i 1.200.000€, segons el tipus de targeta, en cas d’accidents mortals o invalidants ocorreguts durant l’ús de transports públics pagats amb qualsevol de les targetes emeses per Creand. 

Què cal fer en cas de sinistre?

Avisar en menys de 15 dies

 

Els assegurats o beneficiaris han de comunicar el sinistre a Creand o a l’assegurador en el termini màxim de 15 dies a partir de la data en què n’hagin tingut coneixement. 

Condicions d’aquesta assegurança 

Debito

Targetes a les quals s’aplica 

Aquesta assegurança està inclosa a totes les targetes, excepte la Cybertargeta i l’ACA Master. 

Manager

Assegurats 

Figurarà com a assegurat la persona física o jurídica titular del compte de càrrec de l’ús de qualsevol de les targetes emeses per Creand, excepte les prèviament esmentades. 

Quick

Durada de l’assegurança 

L’assegurança estarà vigent des de la contractació de la targeta emesa pel banc i estarà lligada a la seva vigència, i serà prorrogable anualment. 

Online Payment

Àmbit territorial 

La cobertura de l’assegurança s’aplica a qualsevol part del món. 

Tens cap dubte? 

En cas de pèrdua o robatori de la targeta, truca immediatament al telèfon +376 888 888. Per donar-la de baixa, ves a qualsevol oficina de Creand i posa la denúncia a la policia. 

En cas de requerir assistència en viatge per malaltia, accident, sinistre o atracament en un caixer, contacta amb nosaltres al +34 934 858 516 com més aviat millor i t’indicarem els passos a seguir.