Vés al contingut principal

ASSEGURANCES DE VIDA

Creand Salut Hospitalizació

Salut Hospitalització és una assegurança que cobreix específicament les despeses d’hospitalització i de cirurgia en centres concertats fins al 100% de les tarifes de la CASS dins de la Via Preferent.

Característiques de Salut Hospitalització

L’Assegurança Salut Hospitalització de Creand està pensada per a aquelles persones que estiguin donades d’alta a la CASS com a assalariats o assegurats voluntaris i que vulguin comptar amb una assegurança bàsica per a malalties greus i importants econòmicament.

Tria entre una assegurança amb cobertura individual o familiar, que cobreix el titular i totes les persones que estiguin a càrrec seu.

Gaudeix d’un 10% de descompte a la prima dels 6 primers mesos per tenir la nòmina domiciliada al banc.

Tindràs a la teva disposició la nostra xarxa d’oficines per dipositar les factures mèdiques, a més de poder-ho fer a través del correu electrònic: prestacions@creandvida.ad.

Producte contractat amb CA Vida Assegurances, SA.

No saps quina assegurança és millor per a tu?

Consulta la nostra taula comparativa per triar la pòlissa de salut que s’adapti millor a les teves necessitats.

Prestacions de Salut Hospitalització

Salut Hospitalització reembossa la part de les despeses mèdiques (com, per exemple, hospitalització, urgències mèdiques, transport mèdic urgent i proves diagnòstiques preoperatòries) que no abona la CASS, fins al 100% de les tarifes de responsabilitat que fixa anualment la CASS dins de la Via Preferent.

Amb Salut Hospitalització no hauràs d’avançar les despeses d’hospitalització que no cobreix la CASS per una hospitalització a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Aquestes despeses seran tramitades directament per l’asseguradora de Creand amb l’hospital.

En cas de defunció dels assegurats (entre 18 i 70 anys), Salut Hospitalització paga als beneficiaris una indemnització d’entre 3.000 € i 30.000 €, en funció del capital assegurat en el moment de contractar la pòlissa.

Carències Salut Hospitalització

Debito

3 mesos per despeses mèdiques.

Attention

10 mesos per maternitat.

Preguntes freqüents

Pots consultar els teus rebuts a través de la banca online, a l’apartat de “correspondència” o bé pots dirigir-te a l’oficina o gestor.

Si necessites modificar el compte d’un rebut has de contactar amb al teu gestor habitual o trucar al servei d’atenció al client (+376) 889119.

Per tramitar el pagament de la teva factura mèdica pots fer-ho escanejant els rebuts i enviar-los a l’e-mail: prestacions@creandvida.ad o bé des de l’apartat “gestions en un clic” del web Creandvida.ad

Quan una assegurança mèdica inclou períodes de carència vol dir que hauràs d’esperar un temps determinat des de que comences a gaudir de les avantatges de la pòlissa per poder accedir a certes garanties.


Les companyies estableixen aquest període per protegir-se de aquells clients que solament volen donar-se d’alta per solucionar alguna dolència o alguna necessitat mèdica i que, una vegada resolta es donen de baixa. No obstant això, cada companyia estableix les condicions per definir què és el període de carència, ja que poden variar segons la seva garantia.


Igualment, una altra de les raons per les que les assegurances inclouen períodes de carència en els seus segurs mèdics és per evitar que els clients vulguin ser atesos per una malaltia que ja existeix en el moment en el que es donen d’alta.

Tens cap dubte?

Si tens alguna pregunta o necessites més informació, posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem.