No facilitis les teves dades personals a través d’enllaços en e-mails, SMS o trucades. Creand no te les demanarà mai. Si tens dubtes, truca al +376 888 888

Vés al contingut principal

ASSEGURANCES DE SALUT

Creand Salut

Una assegurança que cobreix la part de les despeses mèdiques no reembossades per la CASS per la Via Preferent, fins a un màxim del 100% de la tarifa de la CASS.

Característiques de l’Assegurança Salut

Pensada per a persones donades d’alta a la CASS, com a assalariats o assegurats voluntaris, i que facin servir els serveis mèdics que tenen conveni amb la CASS, tant a Andorra com a l’estranger. Obtingues un 10% de descompte en els 6 primers mesos de la teva assegurança en domiciliar la teva nòmina amb Creand.

Podràs triar entre una assegurança amb cobertura individual o familiar.

En termes generals, no hi ha restriccions pel que fa al nombre de visites.

Els teus familiars també podran estar coberts amb aquesta assegurança si són els teus beneficiaris.

Les despeses d’hospitalització no cobertes per la CASS que es produeixin a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell es gestionen directament entre l’asseguradora de Creand i el mateix hospital.

Àmplia xarxa d’oficines per dipositar les factures mèdiques pendents de reembossament.

L’adreça de correu prestacions@creandvida.ad et permet enviar les factures escanejades directament a CA Vida Assegurances.

Gaudeix d´un descompte exclusiu per a la conservació de cèl·lules mare del cordó umbilical amb Cellab.

Activem un servei de notificacions per correu electrònic o SMS quan es faci un reembossament a la teva assegurança.

Producte contractat amb CA Vida Assegurances, SA.

No saps quina assegurança és millor per a tu?

Consulta la nostra taula comparativa per triar l’assegurança de salut que s’adapti millor a les teves necessitats.

Prestacions de l’Assegurança Salut

Assegurança Salut ofereix una cobertura de reembossament de les despeses mèdiques, farmacèutiques i hospitalàries de fins al 100% de les tarifes de responsabilitat de la CASS d’assistència sanitària dins la Via Preferent.

S’hi inclouen cobertures complementàries per a homeopatia (diagnòstics i tractaments), logopèdia, ortoptista (reeducació de la vista), psiquiatria, ortopèdia, pròtesis internes dentals i no dentals per any natural i molt més.

En cas de defunció dels assegurats (entre 18 i 70 anys), Assegurança Salut paga als beneficiaris una indemnització de fins a 6.000 euros en funció del capital assegurat.

Carències d’Assegurança Salut

Office

30 dies per assistència sanitària.

Attention

10 mesos per maternitat.

Document

6 mesos per ortopèdia, ortodòncia i pròtesis dentals i no dentals.

Sense carències si contractes Assegurança Salut en fer un canvi de companyia i ja han passat aquestes carències amb un producte equivalent de la companyia anterior.

Quadre mèdic

Cobertura a tot Espanya

L’assegurança ofereix la possibilitat de contractar addicionalment un quadre mèdic de cobertura a tot Espanya, amb més de 45.000 professionals i 13.000 centres mèdics. S’hi inclouen centres com Teknon, Quirón i Dexeus.

Tenir accés a aquest quadre mèdic ofereix a l’assegurat la comoditat de no haver d’avançar cap pagament.

Preguntes freqüents

Pots consultar els teus rebuts a través de la banca online, a l’apartat de “correspondència” o bé pots dirigir-te a l’oficina o gestor.

Si necessites modificar el compte d’un rebut has de contactar amb al teu gestor habitual o trucar al servei d’atenció al client (+376) 889119.

Per tramitar el pagament de la teva factura mèdica pots fer-ho escanejant els rebuts i enviar-los a l’e-mail: prestacions@creandvida.ad o bé des de l’apartat “gestions en un clic” del web Creandvida.ad

Quan una assegurança mèdica inclou períodes de carència vol dir que hauràs d’esperar un temps determinat des de que comences a gaudir de les avantatges de la pòlissa per poder accedir a certes garanties.


Les companyies estableixen aquest període per protegir-se de aquells clients que solament volen donar-se d’alta per solucionar alguna dolència o alguna necessitat mèdica i que, una vegada resolta es donen de baixa. No obstant això, cada companyia estableix les condicions per definir què és el període de carència, ja que poden variar segons la seva garantia.


Igualment, una altra de les raons per les que les assegurances inclouen períodes de carència en els seus segurs mèdics és per evitar que els clients vulguin ser atesos per una malaltia que ja existeix en el moment en el que es donen d’alta.

Tens cap dubte?

Si tens alguna pregunta o necessites més informació, posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem.