No facilitis les teves dades personals a través d’enllaços en e-mails, SMS o trucades. Creand no te les demanarà mai. Si tens dubtes, truca al +376 888 888

Vés al contingut principal

ASSEGURANCES DE SALUT

Creand Salut Plus

L’assegurança Salut Plus cobreix les despeses mèdiques no reembossades per la CASS, sigui per la Via Preferent o fora de la Via Preferent, fins a un màxim del 100% de la tarifa de la CASS.

Característiques de Salut Plus

L’Assegurança Salut Plus de Creand està pensada per a aquelles persones que estan afiliades o donades d’alta com a assegurats voluntaris a la CASS.

Tria entre una assegurança amb cobertura individual o familiar.

Les despeses d’hospitalització no cobertes per la CASS fetes a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell es gestionen directament entre l’Asseguradora de Creand i l’hospital.

Disposem d’una àmplia xarxa d’oficines perquè dipositis les factures mèdiques pendents de reembossament, i a més també ho pots fer a través del correu electrònic: prestacions@creandvida.ad.

Gaudeix d’un 10% de descompte a la prima dels 6 primers mesos per tenir la nòmina domiciliada al banc.

Aconsegueix un descompte exclusiu per a la conservació de cèl·lules mare del cordó umbilical amb Cellab.

Els teus familiars, en cas de ser-ne beneficiaris, també podran estar coberts per aquesta assegurança.

Producte contractat amb CA Vida Assegurances, SA. 

No saps quina assegurança és millor per a tu?

Consulta la nostra taula comparativa per triar la pòlissa de salut que s’adapti millor a les teves necessitats.

Prestacions de Salut Plus

Salut Plus ofereix una cobertura de reembossament de les despeses mèdiques, farmacèutiques i hospitalàries de fins al 100% de les tarifes de responsabilitat de la CASS d’assistència sanitària dins o fora de la Via Preferent.

S’hi inclouen cobertures complementàries per a homeopatia (diagnòstics i tractaments), logopèdia, ortoptista (reeducació de la vista), psiquiatria, ortopèdia, pròtesis internes dentals i no dentals per any natural i molt més.

Fins al 100% de la tarifa de la CASS en centres privats.

En cas de defunció dels assegurats (entre 18 i 70 anys), Salut Plus paga als beneficiaris una indemnització de 6.000 €.

Carències d’Assegurança Salut

Attention

30 dies per assistència sanitària.

Meet

10 mesos per maternitat.

Cross

6 mesos per ortopèdia, ortodòncia i pròtesis dentals i no dentals.

Sense carències si contractes Salut Plus en fer un canvi de companyia i ja han passat aquestes carències amb un producte equivalent de la companyia anterior.

Quadre mèdic

Cobertura a tot Espanya

L’assegurança ofereix la possibilitat de contractar addicionalment un quadre mèdic de cobertura a tot Espanya, amb més de 45.000 professionals i 13.000 centres mèdics. S’hi inclouen centres com Teknon, Quirón i Dexeus.

Tenir accés a aquest quadre mèdic ofereix a l’assegurat la comoditat de no haver d’avançar cap pagament.

Preguntes freqüents

Pots consultar els teus rebuts a través de la banca online, a l’apartat de “correspondència” o bé pots dirigir-te a l’oficina o gestor.

Si necessites modificar el compte d’un rebut has de contactar amb al teu gestor habitual o trucar al servei d’atenció al client (+376) 889119.

Per tramitar el pagament de la teva factura mèdica pots fer-ho escanejant els rebuts i enviar-los a l’e-mail: prestacions@creandvida.ad o bé des de l’apartat “gestions en un clic” del web Creandvida.ad

Quan una assegurança mèdica inclou períodes de carència vol dir que hauràs d’esperar un temps determinat des de que comences a gaudir de les avantatges de la pòlissa per poder accedir a certes garanties.


Les companyies estableixen aquest període per protegir-se de aquells clients que solament volen donar-se d’alta per solucionar alguna dolència o alguna necessitat mèdica i que, una vegada resolta es donen de baixa. No obstant això, cada companyia estableix les condicions per definir què és el període de carència, ja que poden variar segons la seva garantia.


Igualment, una altra de les raons per les que les assegurances inclouen períodes de carència en els seus segurs mèdics és per evitar que els clients vulguin ser atesos per una malaltia que ja existeix en el moment en el que es donen d’alta.”

Tens cap dubte?

Si tens alguna pregunta o necessites més informació, posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem.

Producte contractat amb CA Vida Assegurances, SA.