No facilitis les teves dades personals a través d’enllaços en e-mails, SMS o trucades. Creand no te les demanarà mai. Si tens dubtes, truca al +376 888 888

Vés al contingut principal

ASSEGURANCES I PLANS

Creand Salut Col·lectiu

Una assegurança de salut que cobreix la part de les despeses mèdiques no reemborsades per la CASS per la Via Preferent, fins a un màxim del 100% de la tarifa de la CASS. 

Producte contractat amb CA Vida Assegurances, SA.

Característiques de Creand Salut Col·lectiu 

Pensada per a empreses que vulguin assegurar aquells empleats que estiguin donats d’alta a la CASS com a assalariats o assegurats voluntaris (així com els seus familiars beneficiaris).

Workers

Es pot triar entre una assegurança amb cobertura individual o familiar. 

Discount

Descompte d’un 10% sobre la tarifa individual i un 30% sobre la prima de salut per als cònjuges i parelles de fet. 

Doctor

Les despeses d’hospitalització no cobertes per la CASS que es produeixin a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell es gestionen directament entre l’asseguradora de Creand i el mateix hospital. 

Office

Àmplia xarxa d’oficines per dipositar les factures mèdiques pendents de reemborsament.

Bill

L’adreça de correu prestacions@creandvida.ad et permet enviar les factures escanejades directament a Creand Assegurances Vida.

Phone

Activem un servei de notificacions per correu electrònic o SMS quan es faci un reemborsament a la teva assegurança.

Prestacions de Creand Salut Col·lectiu 

Creand Salut Col·lectiu ofereix una cobertura de reemborsament de les despeses mèdiques, farmacèutiques i hospitalàries de fins al 100% de les tarifes de responsabilitat de la CASS d’assistència sanitària dins la Via Preferent. 

S’hi inclouen cobertures complementàries per a homeopatia (diagnòstics i tractaments), logopèdia, ortoptista (reeducació de la vista), psiquiatria, ortopèdia, pròtesis internes dentàries i no dentàries per any natural i molt més. 

En cas de defunció dels assegurats (entre 18 i 70 anys), Creand Salut Col·lectiu paga als beneficiaris una indemnització de fins a 60.000 euros en funció del capital assegurat. 

Fins a un màxim de 20 visites per any natural.

Fins a un màxim de 10 visites per any natural.

Fins a un màxim de 10 visites per any natural. 

Mateix import abonat per la CASS i una per any natural.

Carències Salut Plus Col·lectiu 

Creand Salut Plus Col·lectiu queda exclòs de carències. 

Quadre mèdic

Cobertura a tot Espanya

L’assegurança ofereix la possibilitat de contractar addicionalment un Quadre Mèdic de cobertura a tot Espanya, amb més de 45.000 professionals i 13.000 centres mèdics. S’hi inclouen centres com Teknon, Quirón i Dexeus. 

Tenir accés a aquest quadre mèdic ofereix a l’assegurat la comoditat de no haver d’avançar cap pagament. 

Preguntes freqüents

Pots consultar els teus rebuts a través de la banca online, a l’apartat de “correspondència” o bé pots dirigir-te a l’oficina o gestor.

Si necessites modificar el compte d’un rebut has de contactar amb al teu gestor habitual o trucar al servei d’atenció al client (+376) 889119.

Per tramitar el pagament de la teva factura mèdica pots fer-ho escanejant els rebuts i enviar-los a l’e-mail: prestacions@creandvida.ad o bé des de l’apartat “gestions en un clic” del web Creandvida.ad

Quan una assegurança mèdica inclou períodes de carència vol dir que hauràs d’esperar un temps determinat des de que comences a gaudir de les avantatges de la pòlissa per poder accedir a certes garanties.

Les companyies estableixen aquest període per protegir-se de aquells clients que solament volen donar-se d’alta per solucionar alguna dolència o alguna necessitat mèdica i que, una vegada resolta es donen de baixa. No obstant això, cada companyia estableix les condicions per definir què és el període de carència, ja que poden variar segons la seva garantia.

Igualment, una altra de les raons per les que les assegurances inclouen períodes de carència en els seus segurs mèdics és per evitar que els clients vulguin ser atesos per una malaltia que ja existeix en el moment en el que es donen d’alta.

Tens cap dubte?

Si tens alguna pregunta o necessites més informació, posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem.