No facilitis les teves dades personals a través d’enllaços en e-mails, SMS o trucades. Creand no te les demanarà mai. Si tens dubtes, truca al +376 888 888

Vés al contingut principal

ASSEGURANCES I PLANS DE SALUT

Creand Salut Plus Col·lectiu

Una assegurança de salut que cobreix la part de les despeses generades per actes i operacions mèdiques no reemborsades per la CASS per la Via Preferent, fins a un màxim del 100% de la tarifa de la CASS, ampliada amb un seguit de garanties especials per a col·lectius.

Característiques de Creand Salut Plus Col·lectiu 

Creand Salut Plus Col·lectiu s’adreça a persones d’entre 18 i 55 anys que estiguin donades d’alta a la CASS, com a assalariats o assegurats voluntaris, i que facin servir habitualment els serveis mèdics que tenen conveni amb la CASS, tant a Andorra com a l’estranger. 

Els familiars també podran estar coberts amb aquesta assegurança si en són els seus beneficiaris.

Attention

En termes generals, no hi ha restriccions pel que fa al nombre de visites. 

Doctor

Les despeses d’hospitalització no cobertes per la CASS incorregudes a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell es gestionen directament entre l’Asseguradora de Creand i l’hospital. 

Health

Aquestes pòlisses tenen vigència per a tota la vida, amb modificacions a partir dels 70 anys. 

Office

Comptem amb una àmplia xarxa d’oficines per dipositar les factures, i també les pots enviar a prestacions@creandvida.ad

Discount

Descompte del 10% sobre la tarifa individual. I descompte del 30% sobre la prima de salut per a cònjuges i parelles de fet. 

Phone

Et notificarem per correu electrònic o SMS cada vegada que es faci un reemborsament a la teva assegurança. 

Producte contractat amb CA Vida Assegurances, SA. 

Prestacions de Salut Plus Col·lectiu 

Creand Salut Plus Col·lectiu ofereix una cobertura de reemborsament de les despeses mèdiques, farmacèutiques i hospitalàries de fins al 100% de les tarifes de responsabilitat de la CASS d’assistència sanitària dins o fora de la Via Preferent. 

S’hi inclouen cobertures complementàries per a homeopatia (diagnòstics i tractaments), logopèdia, ortoptista (reeducació de la vista), psiquiatria, ortopèdia, pròtesis internes dentàries i no dentàries per any natural i molt més. 

Fins al 100% de la tarifa de la CASS en centres privats. 

En cas de defunció dels assegurats (entre 18 i 70 anys), Salut Plus Col·lectiu paga als beneficiaris una indemnització de 6.000 euros. 

Creand Salut Plus Col·lectiu queda exclosa de carències. 

Quadre mèdic

Cobertura a tot Espanya

L’assegurança ofereix la possibilitat de contractar addicionalment un Quadre Mèdic de cobertura a tot Espanya, amb més de 45.000 professionals i 13.000 centres mèdics. S’hi inclouen centres com Teknon, Quirón i Dexeus. 

Tenir accés a aquest quadre mèdic ofereix a l’assegurat la comoditat de no haver d’avançar cap pagament. 

Tens cap dubte?

Si tens alguna pregunta o necessites més informació, posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem.