Vés al contingut principal

ASSEGURANCES DE VIDA

Creand Vida Previsió

A més de la indemnització en cas de defunció, Vida Previsió ofereix un ampli servei de defunció a l’assegurat i als seus familiars. 

Producte contractat amb CA Vida Assegurances, SA

Característiques de Vida Previsió

Si resideixes a Andorra i tens menys de 65 anys, pots contractar aquest servei i beneficiar-te dels avantatges de Vida Previsió. L’assegurança, una vegada contractada, manté la cobertura fins a la defunció de l’assegurat. 

Meet

Ampli servei en el moment de la defunció. Ni l’assegurat ni els seus beneficiaris queden desatesos en cap circumstància.

Document Alt

Tant els tràmits com l’enterrament són a càrrec de professionals. S’hi inclouen serveis administratius per alliberar la família de les gestions després de la defunció.

Discount

Gaudeix d’un 10% de descompte a la prima dels 6 primers mesos si tens la nòmina domiciliada a Creand.

Prestacions de Vida Previsió 

Wallet Money

Capital assegurat 

En cas de mort, es pot escollir un capital assegurat d’entre 1.500 € i 6.500 €. 

Contract

Tràmits i costos de l’enterrament 

A més de l’assistència en els tràmits, l’assegurança també inclou el pagament del cost d’enterrament amb un capital màxim de 6.500 €. En cas que les despeses fossin inferiors al límit assegurat, l’excedent s’abonarà als beneficiaris. 

Stock Market

Repatriació

L’assegurança es fa càrrec de les despeses de repatriació, tant de l’estranger a Andorra com d’Andorra al país d’origen de l’assegurat. 

Garanties addicionals

Amb un cost de prima addicional, es poden contractar altres garanties que cobreixen la defunció causada per accident: 

  • Garantia d’entre 1.500 € i 6.500 € addicionals (en total, entre 3.000 € i 13.000 €) en cas que l’assegurat mori per accident. 
  • Garantia d’entre 1.500 € i 6.500 € addicionals (en total, entre 4.500 € i 19.500 €) en cas que l’assegurat mori per accident de circulació. 
  • Garantia d’entre 1.500 € i 6.500 € addicionals (en total, entre 6.000 € i 26.000 €) en cas que l’assegurat i el cònjuge morin conjuntament per accident de circulació. 

  • Garantia d’entre 1.500 € i 6.500 € addicionals en cas que l’assegurat quedi totalment i permanentment invàlid. 
  • Garantia d’entre 1.500 € i 6.500 € addicionals (en total, entre 3.000 € i 13.000 €) en cas que l’assegurat quedi totalment i permanentment invàlid per accident. 

Prestacions de Vida Previsió

Els familiars i/o beneficiaris de l’assegurat poden trucar al telèfon +376 86 66 32 (24 h) de les Pompes Fúnebres de Les Valls. La persona s’ha d’identificar com a familiar i/o beneficiari del difunt assegurat a Creand.  

La repatriació del difunt assegurat fora del territori europeu, a excepció dels països del Magrib (Marroc, Algèria i Tunísia), únicament serà possible amb la incineració prèvia del difunt. 

Tens cap dubte? 

Si tens alguna pregunta o necessites més informació, posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem.