Vés al contingut principal

assegurances DE SALUT

Creand Assistència Mundial

L’ Assistència Sanitària Mundial per a Residents Passius permet disposar d’una cobertura per malaltia i incapacitat sense haver de dependre de la CASS.

Producte contractat amb CA Vida Assegurances, SA

Característiques

L’objecte d’aquesta assegurança és el reembossament de despeses mèdiques al Principat d’Andorra, la cobertura de reembossament arreu del món, l’accés a un ampli quadre mèdic a Espanya i l’assistència en viatge a tot el món. Per contractar-la, no cal estar assegurat per la CASS.

Contract

Àmplies cobertures

De despeses mèdiques, amb un reembossament a Andorra de fins al 100% de la factura, i amb un reembossament mundial de fins al 80% a Espanya. A la resta de països, fins al 90% de la factura.
També de despeses de farmàcia, fins al 75% de la factura a Andorra i fins al 50% de la factura, amb un límit de 150 € l’any, fora d’Andorra.

Stock Market

Assistència en viatge

Per a desplaçaments temporals a l’estranger, l’assegurança té una cobertura d’assistència en viatge a tot el món, amb un màxim de 15.000 € per assegurat i any. El temps de permanència fora d’Andorra no pot ser superior a 90 dies per viatge o desplaçament.

Telèfon d’assistència + 34 91 595 50 49

Time

Servei de notificacions

T’avisarem per SMS o correu electrònic cada vegada que es realitzi un reembossament a la teva assegurança.

Producte contractat amb CA Vida Assegurances, SA.

Quadre mèdic

Cobertura a tot Espanya

L’assegurança ofereix la possibilitat de contractar addicionalment un quadre mèdic de cobertura a tot Espanya, amb més de 45.000 professionals i 13.000 centres mèdics. S’hi inclouen centres com Teknon, Quirón i Dexeus.

Tenir accés a aquest quadre mèdic ofereix a l’assegurat la comoditat de no haver d’avançar cap pagament.

Carències

● 6 mesos per a intervencions quirúrgiques o hospitalització, honoraris mèdics en hospitalització, pròtesis i implants quirúrgics
● 10 mesos per a hospitalització i ingrés per a l’assistència en parts o cesàries
● 12 mesos per a hospitalització i honoraris mèdics per a trasplantaments
● No hi ha cap carència en cas d’accident o malaltia d’urgència vital coberta per la pòlissa

● 6 mesos per a intervencions quirúrgiques o hospitalització, planificació familiar, tractaments oncològics, cardiovasculars, litotrícia i diàlisi
● 10 mesos per a hospitalització i ingrés per a l’assistència en parts o cesàries
● 24 mesos per a reproducció assistida

Consideracions que cal tenir en compte

Manager

L’edat màxima d’incorporació és de 65 anys.

Euro

240.000 € de límit de reembossament anual per assegurat.

Contract

En cas de mort de l’assegurat (entre 18 i 65 anys), els beneficiaris reben una indemnització d’entre 6.000 € i 30.000 €.

Addicionalment, existeix la possibilitat de contractar a la mateixa pòlissa la cobertura d’invalidesa amb els mateixos capitals assegurats.

Preguntes freqüents

Pots consultar els teus rebuts a través de la banca online, a l’apartat de “correspondència” o bé pots dirigir-te a l’oficina o gestor.

Si necessites modificar el compte d’un rebut has de contactar amb al teu gestor habitual o trucar al servei d’atenció al client (+376) 889119.

Per tramitar el pagament de la teva factura mèdica pots fer-ho escanejant els rebuts i enviar-los a l’e-mail: prestacions@creandvida.ad o bé des de l’apartat “gestions en un clic” del web Creandvida.ad

Quan una assegurança mèdica inclou períodes de carència vol dir que hauràs d’esperar un temps determinat des de que comences a gaudir de les avantatges de la pòlissa per poder accedir a certes garanties.


Les companyies estableixen aquest període per protegir-se de aquells clients que solament volen donar-se d’alta per solucionar alguna dolència o alguna necessitat mèdica i que, una vegada resolta es donen de baixa. No obstant això, cada companyia estableix les condicions per definir què és el període de carència, ja que poden variar segons la seva garantia.


Igualment, una altra de les raons per les que les assegurances inclouen períodes de carència en els seus segurs mèdics és per evitar que els clients vulguin ser atesos per una malaltia que ja existeix en el moment en el que es donen d’alta.

Tens cap dubte?

Si tens alguna pregunta o necessites més informació, posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem.