No facilitis les teves dades personals a través d’enllaços en e-mails, SMS o trucades. Creand no te les demanarà mai. Si tens dubtes, truca al +376 888 888

Vés al contingut principal

TPV & E-COMMERCE

TPV Virtual

La solució de cobraments per al teu comerç electrònic. La venda online és la millor manera d’obrir-se al món i de créixer, i si tens un negoci que comercialitza productes o serveis online, el TPV Virtual és la teva millor passarel·la de pagament. 

Com funciona el TPV Virtual?

El TPV Virtual és una passarel·la de pagament online que s’integra al teu lloc web. Et permet acceptar pagaments ordenats en temps real amb targetes mitjançant una plataforma segura de comerç electrònic. 

Avantatges del TPV Virtual

Online Payment

Construïm l’experiència de pagament que s’adapta millor al comerç online: des d’una senzilla cistella de la compra fins a un comerç electrònic altament complex. 

Technology

Integració senzilla i segura al teu web. 

Meet

Personalitzable perquè cada comerç tingui la seva pròpia imatge. 

Pig

Sense costos d’alta ni de manteniment. 

Stock Market

Podràs consultar i gestionar les operacions 24/7 amb la banca online

Buy Online

Compatible amb les grans plataformes de comerç electrònic com ara Shopify, WooCommerce o Wix, entre altres, mitjançant una connexió via API amb MONEI. Consulta el nostre servei e-commerce

Security

Amb tota seguretat per operar amb les màximes garanties contra el frau, tot mantenint la integritat i la confidencialitat de les dades. 

Et pot interessar

Tens cap dubte?

Si tens alguna pregunta o necessites més informació, posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem.