Vés al contingut principal

TarGetEs

Creand Wallet

Amb Creand Wallet, paga amb el mòbil vagis on vagis i despreocupa’t de portar targetes o diners en efectiu. 
 

Descarrega’t Creand Wallet i gaudeix

On podré pagar amb el mòbil? 

A qualsevol establiment amb datàfon o TPV que tingui tecnologia contactless. Activa l’NFC del mòbil i ja podràs comprar el que vulguis. 

Number One

Desbloqueja el mòbil i acosta’l al terminal

 
Encén la pantalla del mòbil en el moment que facis la compra i col·loca’l sobre el terminal de pagament.

Number Two

Introdueix el PIN si la compra és superior a 20€

 
Si l’import és inferior a 20 € es realitzarà directament, i si és superior hauràs d’introduir el PIN al TPV del comerç tal com fas ara amb la targeta.

Number Three

Pagament realitzat!


Un cop s’hagi completat la transacció, rebràs automàticament una notificació del pagament al mòbil.

Com puc activar els pagaments amb el mòbil? 

  1. Accedeix a l’aplicació Creand Wallet amb les mateixes claus que per a Creand i escull la targeta que vols activar per al pagament amb el mòbil. 
  2. Fes clic per acceptar els termes i condicions de l’aplicació. 
  3. Introdueix el codi de confirmació que rebràs per SMS i fes clic a D’acord. 

El teu mòbil ja està llest per poder pagar! 

Preguntes freqüents sobre Creand Wallet 

Per poder utilitzar l’app de pagament de Creand Wallet has de disposar d’una targeta de Creand a la banca online, a més d’un mòbil Android 5 o superior amb tecnologia NFC. No obstant això, has de descarregar l’aplicació Creand Wallet.

Podràs fer fins a 10 compres sense necessitat d’accedir a l’aplicació novament ni connectar-te a Internet. Un cop esgotades les 10 opcions de compra, hauràs de tornar a iniciar sessió a l’app per continuar fent servir Creand Wallet.

A l’hora de realitzar el pagament t’has d’assegurar que el TPV de l’establiment té tecnologia contactless i que el teu mòbil té connectat el NFC. Un cop ho has fet, has de desbloquejar la pantalla i aproximar el teu mòbil al TPV. 

En el cas de ser un pagament menor de 20 € es realitzarà directament, en canvi, si és superior a 20 € hauràs d’introduir el PIN al TPV del comerç.

Creand Wallet és una solució de pagaments mòbils amb cobertura internacional, per tant, podràs fer   pagaments amb el teu mòbil a tot el món. Ara bé, és indispensable que l’establiment disposi d’un TPV amb tecnologia contactless.

Creand Wallet t’enviarà una notificació quan s’efectuï una compra correctament. D’aquesta manera t’indicarà que s’ha llegit correctament l’import de l’operació entre el teu smartphone i el TPV de l’establiment. Es probable que l’import d’aquesta operació no s’observi a l’extracte de moviments de targetes just al moment, però apareixerà amb posterioritat quan l’operació es registri.

Generalment aquesta errada apareix quan s’ha allunyat el mòbil del TPV abans de completar el pagament. Per aquest motiu, et recomanem tornar a intentar-ho sense desplaçar el telèfon del TPV fins que el pagament estigui realitzat (2 o 3 segons). En cas de persistir l’error, es recomana desinstal·lar i tornar a instal·lar l’app Creand Wallet.   

Només cal que desinstal·lis l’aplicació del teu dispositiu. En el cas de voler activar-la de nou hauràs de tornar a instal·lar-la i seguir de nou tot el procediment “d’instal·lació / activació”.

En el cas de tenir una altra aplicació de Tap & Pay al mòbil, hauràs de definir quina vols com a predeterminada a través de l’opció de “configuració/ajustos” del teu telèfon.

La seguretat dels teus pagaments amb Creand Wallet està garantida, ja que disposa dels següents elements de seguretat: 
• Has de desbloquejar el mòbil; per tant, has de marcar el teu patró de seguretat cada cop que facis un pagament. 
• La tecnologia que hi ha al darrera és contactless, igual que per a les teves targetes contactless. Per a la realització del pagament, la distància entre el TPV i el element de pagament (targeta o smartphone) és realment petita. 
• Per seguir fent pagaments amb Creand Wallet se’t demanarà que iniciïs sessió a l’aplicació cada 20 pagaments amb el mòbil. 
• Per a compres superiors a 20 € hauràs d’introduir el PIN de la targeta al TPV del comerç.

Aquesta notificació t’informa d’una lectura correcta. No obstant això, pot ser que el pagament no s’hagi efectuat adequadament per alguna causa, com per exemple haver superat els límits de la targeta. En aquests casos, el TPV de l’establiment donarà missatge d’error i no es realitzarà cap càrrec al teu compte. Per tant, l’operació no s’haurà efectuat.

Tens cap dubte? 

Si tens alguna pregunta o necessites més informació, posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem.